TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Zabıtasına Tüketici Hakları Sertifikası
12/03/2019 12:29:54
Büyükşehir Zabıtasına Tüketici Hakları Sertifikası

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram ve Zabıta Dairesi personeline "Tüketicinin Korunması Faaliyetlerinin Yerel Yönetimlere Yaygınlaştırılması Projesi"ne katılımlarından dolayı Tekirdağ Ticaret İl Müdür Vekili Enver Tepe tarafından sertifika verildi.

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tüketicinin Korunması Faaliyetlerinin Yerel Yönetimlere Yaygınlaştırılması Projesine, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi ve Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü destek verdi. Bu kapsamda Tekirdağ Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi ve Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne katılım sertifikası takdim edildi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'nde düzenlenen sertifika töreninde, Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Turgut Ünsal, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Yüksel Can ve zabıta personeli sertifikalarını Tekirdağ Ticaret İl Müdür Vekili Enver Tepe'nin elinden aldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.