TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Anıldı
12/03/2019 12:55:15
İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Anıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen İstiklal Marşı'nın Kabul Edilişinin 98'nci Yıl Dönümünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programına katıldı.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Enez Kaplan, Tekirdağ Garnizon Komutanı Tank Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin,  resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan anma programında, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, "İstiklal Marşımız ve Mehmet Akif Ersoy" konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Prof. Dr. Eker'in konuşmasının ardından daha önce Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarını kapsayan resim, şiir ve kompozisyon ile İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında, dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Program, Süleymanpaşa Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerin sunulması ile sona erdi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.