Başkan Albayrak Tekirdağ Adliye Sarayı'nın Açılış Törenine Katıldı
20/03/2019 14:25:25
Başkan Albayrak Tekirdağ Adliye Sarayı'nın Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Adliye Sarayı'nın açılış törenine katıldı.

Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri; İlhami Özcan Aygun, Çiğdem Koncagül, Mustafa Yel ve Enez Kaplan, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, il protokol üyeleri ve vatandaşlar da yer aldı.

Saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Tekirdağ Adliye Sarayı'nın açılış töreni, protokol üyeleri tarafından yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile son buldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Açılışını gerçekleştirdiğimiz Adliye Sarayı'nın Tekirdağ'ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.