TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
18 Mart Şehitleri Anma Günü Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleşti
18/03/2019 10:47:21
18 Mart Şehitleri Anma Günü Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Süleymanpaşa ilçesindeki Çanakkale Şehitleri Abidesi'nde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Enez Kaplan, Çiğdem Koncagül, Garnizon Komutanı Tank Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, il protokolü, STK Temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Saygı duruşunda bulunulması, saygı atışı ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Çelenk Sunma Törenine, Şehitler Abidesi'ne çelenk sunuldu ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından Şeref Defteri imzalandı.

"ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, SAYGI VE ŞÜKRANLA ANIYORUM"

18 Mart Çelenk Sunma Töreni sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahramanlıkları ile tarih yazan gazilerimizi ve Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, saygı ve şükranla anıyorum," dedi. Başkan Albayrak daha sonra şehitliği ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.