TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Kurucu Başkanı Mazbatasını Aldı
08/04/2019 17:08:58
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Kurucu Başkanı Mazbatasını Aldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 2'nci kez Tekirdağ Büyükşehir Başkanlığına seçilen Başkan Kadir Albayrak mazbatasını aldı.

Gerçekleştirilen seçimlerde oyların büyük çoğunluğunu alarak 2'nci kez Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Adalet Sarayı'nda düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı.

Tekirdağ Adalet Sarayı'ndaki mazbata töreninin ardından Başkan Kadir Albayrak, Karaevli Düğün Salonu'nda Tekirdağ halkı ve Büyükşehir Belediyesi ile TESKİ çalışanlarıyla bir araya geldi. Etkinliğe, Tekirdağ Milletvekilleri; İlhami Özcan Aygun, Enez Kaplan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

"Kıymetli Tekirdağ Halkına Yeniden Hizmet Edecek Olmanın Onurunu Ve Gururunu Yaşıyorum"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "31 Mart 2019 yerel seçiminde halkımızın desteği ve iradesi ile ikinci kez seçilmiş olduğum Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevim için mazbatamızı teslim almış bulunuyoruz. Yeni dönemin Tekirdağ'ımız için hayırlı olması temenni ediyorum. Bizleri bu göreve tekrar layık gören kıymetli hemşerilerime de bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Siz kıymetli Tekirdağ halkına yeniden hizmet edecek olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. 2'nci hizmet dönemimizde hizmet ve yatırım kapasitemizi daha da arttıracağız. 2019-2024 dönemimiz, Tekirdağ'ımızın yaptığımız hizmet ve yatırımların meyvesini aldığı bir dönem olacak. Tekirdağ'ımızı elbirliğiyle Türkiye'nin parlayan yıldızı haline getireceğiz Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum" dedi.  

Etkinlik, Başkan Kadir Albayrak'ın tebrikleri kabul etmesinin ardından sona erdi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.