10 Nisan Polis Günü Kutlu Olsun
10/04/2019 09:26:51
10 Nisan Polis Günü Kutlu Olsun

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca çalışarak milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.

174 yıllık tarihiyle ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Polis Teşkilatı'nın kurulduğu gün olan 10 Nisan, her yıl Polis Günü olarak kutlanmaktadır. Yüksek özveri ve üstün gayretlerle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için mesai kavramı tanımaksızın çalışan Polis Teşkilatımız, milletimizin sevgi, güven ve takdirini kazanmış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, görevi başındaki tüm polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı