TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ulaşım Dairesinden Başkan Albayrak'a Birifng
10/04/2019 09:31:56
Ulaşım Dairesinden Başkan Albayrak'a Birifng

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 2018-2019 yılında yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik projeler ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ayrıntılı bir brifing verdi.

Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral tarafından, sunum eşliğinde gerçekleştirilen brifingte, Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın yapısı ve bünyesinde faaliyet gösteren şube müdürlüklerinin 2018-2019 dönemi içerisinde yaptığı çalışmalar ile ilgili ayrıntılı bilgiler verilirken, devam eden çalışma ve projeler konusunda da Başkan Albayrak'a bilgi aktarımı yapıldı. 

Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, Ulaşım Dairesi olarak, Tekirdağ'ın ulaşımını sorunsuz bir hale getirmek, halkımıza sorunsuz, huzurlu, konforlu ve güvenli bir toplu taşıma hizmeti verebilmek ve trafik akışlarının rahatlamasını sağlamak adına önemli çalışmalara imza attıklarını, önümüzdeki süreçte de bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Brifing için Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral'a teşekkür eden Başkan Albayrak, "Ulaşım Tekirdağımız için en önemli konulardan bir tanesi. İkinci dönemizde de ulaşım konusuna büyük önem vererek gerekli tüm çalışmaları yapacağız" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.