Başkan Albayrak Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Düzenlenen Çelenk Sunma Törenine Katıldı
10/04/2019 11:26:26

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yılı münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şahin Karakaş, emniyet mensupları, sivil toplum kuruluşu üyeleri davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Programda Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulurken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra emniyet mensuplarının gününü anısına hazırladıkları gösteriler sergilendi.

Çelenk sunma töreninin ardından Tekirdağ Polis Evi'nde tebrikat töreni düzenlendi. Törende başarılı polislere protokol üyeleri tarafından başarı belgesi takdim edildi.