TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Brifing Toplantılarına Katıldı
15/04/2019 12:50:33
Başkan Albayrak Brifing Toplantılarına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2019-2024 hizmet dönemi hazırlıkları kapsamında TESKİ ve Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen brifing toplantılarına katıldı.

TESKİ Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantılarına, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

Düzenlenen brifing toplantılarında, TESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkan Vekili Sema Kurt, TESKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Hakan Atakan ile Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Erol Vuruk ve İtfaiye Dairesi Başkanı Emin Pehlivan, dairelerin hizmet ve faaliyetleri,  hiyerarşik yapısı ve çalışma sistemi hakkında gerçekleştirdikleri sunumla bilgiler verdiler. Toplantıların ardından da durum değerlendirmeleri yapıldı.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.