Başkan Kadir Albayrak Brifing Toplantılarına Katıldı
16/04/2019 11:26:30
Başkan Kadir Albayrak Brifing Toplantılarına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve TESKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen brifing toplantılarına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu ve TESKİ Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantılarda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre ve Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları da yer aldı.

Toplantılarda daire başkanları tarafından söz konusu daire başkanlıklarındaki faaliyetler, hiyerarşik yapılar ve çalışma sistemleri hakkında bilgi verilerek görüş alışverişinde bulunuldu.