İl Protokolünden Başkan Albayrak'a Hayırlı Olsun Ziyareti
15/04/2019 14:15:17
İl Protokolünden Başkan Albayrak'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, yeniden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Kadir Albayrak'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

2019-2024 hizmet döneminin değerlendirildiği ziyarette, hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Yıldırım, Emniyet Müdürü Aydın ve İl Jandarma Komutanı Karakaş, Başkan Kadir Albayrak'a başarılı bir hizmet dönemi dilediler. Başkan Kadir Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek güzel dilekleri için Vali Yıldırım, Emniyet Müdürü Aydın ve İl Jandarma Komutanı Karakaş'a teşekkür etti ve Tekirdağlı vatandaşlara güzel hizmetlerde bulunacağını ifade etti.