Yeni Şehir Hastanesi'nin Ulaşım Konusu Masaya Yatırıldı
18/04/2019 14:04:13
Yeni Şehir Hastanesi'nin Ulaşım Konusu Masaya Yatırıldı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi'nde yapımı devam eden Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin ulaşımı ve yapılacak olan yollarla ilgili toplantı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi Yetkililerinin katıldığı toplantıda, yeni şehir hastanesine ulaşımı sağlamak amacıyla yapılacak yolların son durumu konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Cengiz Becerir ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, yapımı devam etmekte olan yeni şehir hastanesi ile ilgili iki kurumun da üzerine düşen çalışmaları özverili bir şekilde yerine getirdiklerini ve uyumlu bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirttiler.