Başkan Kadir Albayrak'ın Berat Kandili Mesajı
18/04/2019 16:43:19
Başkan Kadir Albayrak'ın Berat Kandili Mesajı

Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandiline ermiş olmanın mutluluğu hep beraber yaşıyoruz.

Dinimizde çok önemli bir yeri olan Berat Kandili, inananların Allah'a sığındığı, keder ve sıkıntıdan kurtulduğu, huzura kavuştuğu, rahmet kapılarının açıldığı ve günahların affedildiği mübarek bir gecedir.

Sevgi, barış, kardeşlik ve yardımlaşma gibi değerlerimizi en iyi şekilde idrak etmemize vesile olan Berat Kandili, bizleri yüksek manevi duygular içerisinde Ramazan ayına hazırlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutluyor ve bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı