Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan Ziyaret
18/04/2019 17:02:51
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ağırladı.

Malkara İlçesi'nin siyasi parti temsilcileri ile Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş ve Malkara ilçesi mahalle muhtarlarının da yer aldığı ziyarette, 2019-2024 döneminde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Malkara'da gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Ulaş Yurdakul ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Ulaş Yurdakul da, Başkan Kadir Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti.