TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çiftçiler Günü Kutlu Olsun
13/05/2019 17:12:33
Çiftçiler Günü Kutlu Olsun

Ekmeğini topraktan çıkaran çiftçilerimiz, ihtiyaç duyduğumuz tarımsal ürünleri yetiştirdikleri gibi ülke ekonomimize de büyük katkı sağlamaktadırlar.

Tarım faaliyetleri, teknolojik gelişmelere bağlı olarak değişime uğramış olsa da her zaman en önemli ekonomik faaliyetlerden biri olmuştur ve insanlık var olduğu sürece önemini korumaya devam edecektir.

Tarımsal ürünlerle ilgili taleplerde artış ve son yıllarda yaşanan enflasyon, bu alanda daha fazla yatırım yapılması ve çiftçilere destek verilmesi gerektiğini açık bir şekilde ortaya koymuştur. Tarımsal faaliyetlerin daha cazip hale getirilmesi ve üretimde artış sağlanması amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana çiftçilerimize sahip çıkıyor ve onlara destek veriyoruz. Geride bıraktığımız beş yıl içerisinde Türkiye'de tarımsal üretime en büyük desteği veren büyükşehir belediyesi olduk. Çiftçilerimize yönelik hizmet ve yatırımlarımız, bundan sonra da artarak devam edecek.

Emek ve alın teriyle çalışarak ekmeğini topraktan çıkaran çiftçilerimizin, 14 Mayıs Çiftçiler Gününü kutluyor, bereketli ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.