Başkan Albayrak Milli Mücadelenin 100. Yılında Düzenlenen Törene Katıldı
19/05/2019 12:11:09
Başkan Albayrak Milli Mücadelenin 100. Yılında Düzenlenen Törene Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı Milli Mücadelenin 100. Yılında, Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TESKİ Genel Müdür Vekili  Dr. İbrahim İçöz, il protokolü, öğrenciler, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma töreni, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile son buldu