TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çanakkale'de Tekirdağ'ın Manda Yoğurdu ve Atalık Bamya Tohumuna Yoğun ilgi
21/05/2019 10:29:42
Çanakkale'de Tekirdağ'ın Manda Yoğurdu ve Atalık Bamya Tohumuna Yoğun ilgi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Çanakkale Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Tohum Takas Şenliğine katıldı.

Tarım ve Hayvancılık alanında önemli çalışmalara imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 18 Mayıs 2019 tarihinde ikincisi düzenlenen Çanakkale Tohum Takas Şenliğinde, Mandacılığı Geliştirme Projesi'nin ürünlerinden olan manda yoğurdu ve Şarköy kınalı bamya tohumu ile yer aldı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören stantta ayrıca, "Bamya Yetiştiriciliği" ve "Ata Tohumlarımıza Sahip Çıkıyoruz" adıyla bastırılan broşür ve kitapçıklar dağıtılarak, Tekirdağ'da yetiştirilen diğer ürünler ile ilgili vatandaşlara bilgi verildi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın açılış konuşmasında yer verdiği Mandacılığı Geliştirme Pojesi, dinleyiciler tarafından büyük alkışla karşılandı. Ülgür Gökhan daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin standını ziyaret ederek, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personelini tarım ve hayvancılık alanındaki başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.