Büyükşehir Belediyesi Personeline İş Hukuku ve Kamuda Etik Kültürü Eğitimi
22/05/2019 13:40:14
Büyükşehir Belediyesi Personeline İş Hukuku ve Kamuda Etik Kültürü Eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personelin performans ve verimliliğini arttırmak amacıyla hizmet içi eğitimler vermeye devam ediyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından 20 Mayıs 2019 tarihinde İş Hukuku ve Disiplin Mevzuatı ve 21 Mayıs 2019 tarihinde Kamuda Etik Kültürü eğitimleri verildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda Müfettiş Dursun Öztürk'ün sunumuyla gerçekleştirilen eğitimlere 110 personel katıldı.

Eğitime katılan personel İş Hukuku ve Disiplin Mevzuatı ve Kamuda Etik Kültürü konularında yeni bilgiler edinme imkânı oldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin personel performans ve verimliliğini arttırmak amacıyla farklı branşlarda düzenlediği eğitim faaliyetleri devam edecek.