TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
100 Genç Bisikletli Gençliğin 100. Yılında Tekirdağ'da Buluştu
19/05/2019 19:35:52
100 Genç Bisikletli Gençliğin 100. Yılında Tekirdağ'da Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılında, Atatürk'ün izinde 100 genç bisikletliyi buluşturdu.

Süleymanpaşa İlçesindeki Sahil Dolgu Alanında gerçekleşen bisiklet turunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa, Saray, Ergene, Muratlı, Şarköy, Çerkezköy, Hayrabolu, Marmaraereğlisi, Malkara, Çorlu ve Kapaklı ilçelerinde faaliyet yürüten bisiklet kulüplerinin yer aldığı turda, katılımcılar Türk Bayrakları ve Atatürk fotoğrafları eşliğinde sahilde bisikletleri ile tur attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bisiklet turu, renkli görüntülere sahne oldu.

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Mustafa Kemal Atatürk'ün, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlere emanet ettiğini belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.