TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Geleneksel Sahur Programlarının Sonuncusu Kırkkepenekli'de Gerçekleşti
01/06/2019 09:03:19
Geleneksel Sahur Programlarının Sonuncusu Kırkkepenekli'de Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sahur Programları, Muratlı ilçesinin Kırkkepenekli Mahallesi'nde düzenlenen sahur ile son buldu.

Son sahur programında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı, Kırkkepenekli Mahalle Muhtarı Murat Olcay ve Kırkepenekli halkı yer aldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, bu seneki sahur programlarının sonuncusunu düzenlediklerini belirterek, "Ramazan ayının maneviyatını siz değerli hemşerilerimiz ile paylaştığımız için çok mutluyuz. Ben, şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum. Başta Kırkkepenekli Mahalle Muhtarımız Murat Olcar olmak üzere, Kırkkepenekli Kadınlarına ve tüm Kırkkepenekli Halkına bizleri misafir ettikleri ve yoğun katılımları için teşekkür ederim." dedi.

Konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, kendilerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet döneminde gerçekleştireceği çalışmalar ile ilgili bilgi vererek, vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.