Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Sahur Programı Yenice Mahallesi İle Devam Etti
29/05/2019 16:39:17
Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Sahur Programı Yenice Mahallesi İle Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sahur Programları, Çorlu ilçesinin Yenice Mahallesi'nde devam etti.

Yenice Mahallesi Sahur Programında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Yenice Mahalle Muhtarı Ruşit Öztürk ve Yeniceli vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Yeniceli vatandaşlar ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Başta Yenice Mahalle Muhtarımız Ruşit Öztürk olmak üzere, Yenice kadınlarına ve tüm Yenice halkına bizleri misafir ettikleri için teşekkür ederim.
Ramazan ayının tüm insanlığa huzur ve güzellik getirmesiyle, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim." dedi.

Başkan Kadir Albayrak, konuşmasının ardından vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar da gösterdiği ilgi nedeniyle Başkan Albayrak'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.