TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
TEMEK Kursları Sertifika Töreni Gerçekleşti
13/06/2019 11:50:21
TEMEK Kursları Sertifika Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Meslek Edindirme Kursları kapsamında Süleymanpaşa ilçesi sertifika töreni gerçekleşti.

Sahil Dolgu Alanı Sanat Atölyeleri'nde gerçekleşen törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

"KURSLARIMIZIN KAPSAMI ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE GENİŞLEYECEK"

Törende konuşma yapan Behçet Atlı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kültür, sanat ve eğitim alanında önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, "TEMEK kurslarımızda eğitim gören kursiyerlerimiz aile ekonomilerine katkı sağlayacak yeni meslekleri edinirken, sosyalleşmelerine imkân programlara katılma imkânı buldular. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz Meslek Edindirme Kurslarımızın kapsamı önümüzdeki süreçte daha da genişleyecek. Sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor ve TEMEK kurslarımızın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

133 KURSİYER SERTFİKALARINI ALDI

Sertifika töreni, yapılan konuşmaların ardından Süleymanpaşa ilçesi TEMEK kurslarında Üç Boyutlu Şekillendirme, Boyacı-Çini İşlemeci, Seramik Biçimlendirme, Heykel Yapımı, Sanatsal Mozaik ve Yağlı Boya Resim alanlarında eğitim gören toplam 133 kursiyere sertifikaları takdim edildi.

KURSLAR 11 İLÇEDE GERÇEKLEŞTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren TEMEK kurslarında 2018-2019 döneminde 11 ilçede 1.248 kişiye toplam 9.185 saat kurs verildi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.