Galati Belediye Başkanı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret
09/07/2019 10:57:09
Galati Belediye Başkanı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Romanya Galati Belediye Başkanı Ionut Pucheanu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay'ın da yer aldığı ziyarette, Tekirdağ'daki örnek projeler ve çalışmalar hakkında Galati Belediye Başkanı ve beraberindeki heyete bilgi sunuldu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Türkiye Romanya arasında gerçekleşecek işbirliğinin hayırlı olmasını diliyorum," dedi.

Başkan Albayrak ayrıca ziyaret sonunda, Galati Belediye Başkanı Ionut Pucheanu'ya Karacakılavuz el dokuması hediye ederek, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Galati Belediye Başkanı Pucheanu da Tekirdağ'da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.