Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret
23/07/2019 10:02:51
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi'nin Malkara ilçesindeki çalışmalarının ele alındığı görüşmede, Başkan Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan'a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan da Başkan Kadir Albayrak'a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ettiler.