TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Kadın Meclis Üyeleri ve Kadın Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
01/08/2019 14:50:28
Başkan Albayrak Kadın Meclis Üyeleri ve Kadın Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kadın meclis üyeleri ve kadın muhtarlar ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

 Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Tekirdağ genelinde görev yapan kadın meclis üyeleri ve kadın muhtarlar yer aldı.

Toplantıda kadın meclis üyeleri ve kadın muhtarlara, Büyükşehir Belediyesi'nin birinci hizmet döneminde Tekirdağ'da hayata geçirdiği hizmet ve projeler hakkında bilgiler veren Başkan Kadir Albayrak, ikinci hizmet dönemlerinde de il genelinde yapmayı planladıkları yatırımları anlattı ve katılımcıların görüşlerini alarak değerlendirmelerde bulundu. Kadın meclis üyeleri ve kadın mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Kadir Albayrak, bundan sonra 3 ay arayla kadın meclis üyeleri ve kadın muhtarlarla bir araya geleceklerini ifade etti.

"Bizim Anlayışımıza Göre Toplumdaki Tüm Bireyler Eşittir"

Toplantı hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, toplumdaki tüm bireyleri eşit gören bir anlayıştan geldiklerini belirterek, "Bizim anlayışımıza ve zihniyetimize göre toplumdaki tüm bireyler eşittir. Biz de bu anlayıştan yola çıkarak Büyükşehir Belediyesi'nin görev süresinin başından bu yana dek güzel kentimizi yönetirken halkımızın her kesiminden gelen taleplere kulak verdik. Yeni hizmet dönemimizde de siz kıymetli kadın arkadaşlarımızla sık sık bir araya geleceğiz ve sizlerin kentimiz hakkındaki taleplerini dikkate alarak birlikte değerlendirmelerde bulunacağız. Bu duygu ve düşüncelerle ilkini gerçekleştirdiğimiz toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kadın meclis üyeleri ve kadın muhtarlara yönelik düzenlenen toplantı, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'in de katılımıyla düzenlenen öğle yemeğinin ardından sona erdi.   

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.