TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak'tan Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine Ziyaret
16/08/2019 11:21:05
Başkan Kadir Albayrak'tan Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine Ziyaret

Katılımcı demokrasi anlayışıyla Tekirdağ'ın geleceğiyle ilgili kararları kentin paydaşlarıyla beraber alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinin Süleymanpaşa ilçesindeki üyelerini iş yerlerinde ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve 1. Başkanvekili Münür Karaevli, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Rıza Eti, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fedai Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hikmet Mutlu'yu iş yerlerinde ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi ve fikir alışverişinde bulundu.

Birlikte yönetme ilkesi doğrultusunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi olarak halkın tüm kesimleriyle toplantılar yaptıklarını hatırlatan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın geleceğiyle ilgili önemli kararların alınmasında Büyükşehir Belediye Meclisi'nin önemine dikkat çekti. Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine yaptığı ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "31 Mart 2019 Yerel Seçiminde halkımızın verdiği oylar ile göreve geldik. Seçim süreci geride kaldı. Halkımızın bizlere vermiş olduğu görev, yetki ve sorumluluğu yerine getirmek için el ele vererek çalışmamız gerekiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yönetim olarak siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin iş birliğini sağlamayı ve güzel Tekirdağ'ımıza en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisimizin saygıdeğer üyeleri arasında parti ayrımı gözetmiyoruz. Çalışmalarımıza katkı sunmak isteyen herkesle iş birliğine açığız," dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.