Ergene İlçesi Edirne Caddesi'nde Yol Çizgi Çalışmaları Tamamlandı
26/08/2019 10:06:44
Ergene İlçesi Edirne Caddesi'nde Yol Çizgi Çalışmaları Tamamlandı

Geçtiğimiz günlerde asfaltlanan Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde bulunan Edirne Caddesi'nin yol çizgileri, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu kısa sürede tamamlandı.

Edirne Caddesi'nde, trafik akışını sekteye uğratmamak için gece başlayan yol çizgi çalışmaları kısa sürede tamamlandı. Tekirdağ'ın her yerinde çalıştıklarını belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "Ekiplerimiz Tekirdağ'ın her yerinde belirli bir program dahilinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol çizgi çalışmalarından yatay ve düşey işaretlemelere kadar tüm çalışmalar Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor" dedi.