Başkan Kadir Albayrak 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonuna Katıldı
31/08/2019 00:29:43
Başkan Kadir Albayrak 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonuna Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'nci yılı onuruna verilen resepsiyona katıldı.

Tekirdağ Valiliği tarafından verilen resepsiyonda, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri Enez Kaplan, Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve çok sayıda davetli katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından müzik dinletisi ile son buldu.