Başkan Albayrak 2019-2020 Yılı Adli Yıl Açılış Programına Katıldı
02/09/2019 11:33:57
Başkan Albayrak 2019-2020 Yılı Adli Yıl Açılış Programına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2019-2020 Adli Yıl Açılış programları kapsamında düzenlenen Çelenk Sunma Törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, İlhami Özcan Aygun ve Enez Kaplan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören yapılan konuşmaların ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile son buldu.

2019-2020 Adli Yıl Açılış programları, çelenk sunma töreninin ardından Tekirdağ Adliyesi'nde düzenlenen Adli Yıl Açılış Resepsiyonu ile devam etti.  Burada bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Yeni adli yılın hayırlı olmasını diliyorum," dedi.