TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Saray'da Keşkek Şenliği Coşkusu Yaşandı
07/09/2019 21:37:35
Saray'da Keşkek Şenliği Coşkusu Yaşandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Küçükyoncalı Keşkek Şenliği'nin üçüncüsü gerçekleşti.

Küçükyoncalı Mahallesi Muhtarlı bahçesinde gerçekleşen 3. Keşkek Şenliğine Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Küçükyoncalı Mahalle Muhtarı İrfan Gündüz, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlik alanında kurulan yöresel ürünler satış stantlarını gezen Başkan Kadir Albayrak, ürünler hakkında bilgi aldı. Başkan Albayrak, burada vatandaşlarla da sohbet ederek,  Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray'da gerçekleştirilmesi planlanan yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 3. Keşkek Şenliği, yöresel ürünler satış stantlarının yanında keşkek ikramı, geleneksel çıkrancık yarışması ve halk oyunları gösterilerine de ev sahipliği yaptı. Özellikle, Küçükyoncalı halkı tarafından yaşatılan Çıkrancık oyunu vatandaşlara eğlenceli saatler yaşattı.  Keşkek Şenliğinde ayrıca kadın girişimci ve eko turizmci Bedriye Berber Engin tarafından söyleşi ve imza töreni gerçekleştirildi.  3.Küçükyoncalı Keşkek Şenliği, Grup Kuvars konseri ile son buldu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.