TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
İlköğretim Haftası Kutlu Olsun
09/09/2019 08:21:34
İlköğretim Haftası Kutlu Olsun

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başladığı bu önemli haftada, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; öğretmenlerimiz ise öğrencilerine kavuşmanın mutluluk ve heyecanını, velilerimiz ise evlatlarını hayata hazırlamanın gururunu yaşıyor.

Sevgili çocuklarımızın, çok değerli öğretmenlerimizin ve saygıdeğer velilerimizin sevinç, mutluluk ve gururunu en içten duygularımla paylaşıyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda, ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracak olan yükselen yeni nesil, öğrencilerimizin gayreti, öğretmenlerimizin emeği, velilerimizin özverisiyle yetişecektir.

İnsana yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunu bilinciyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 11 İlçeye 11 Okul Projesi olmak üzere eğitim alanında büyük yatırımlar yaptık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için yaptığımız çalışmalar bundan sonra da devam edecek.

Bu duygu ve düşüncelerle İlköğretim Haftasını kutluyor, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize 2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.