Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
12/09/2019 14:34:30
Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Bütün birimleriyle il genelinde vatandaşa kaliteli hizmet vermek adına çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, , bünyesine kattığı 3 damperli kamyon ile araç filosunu güçlendirdi.

2019 yılı yatırımları kapsamında 3 adet damperli kamyonu bünyesine katan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Deniz ve Kıyı Hizmetleri Şube Müdürlüğü, bu araçları Marmara Ereğlisi, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerinde gerçekleştirilen temizlik ve tesviye sonrası toplanan ıslak yosun, çöp ve hafriyat atıklarının taşınması işinde kullanılmak üzere vatandaşların hizmetine sundu.

"Hizmetlerimizi Arttırarak Sürdüreceğiz"

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Halkımıza kaliteli hizmet vermek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda bünyemize kattığımız yeni araçlarla filomuzu güçlendirdik. Daha güzel ve yaşanılabilir bir Tekirdağ için hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz" dedi.