Başkan Albayrak Yusuf Şenel Ortaokulu Açılış Törenine Katıldı
16/09/2019 16:18:32
Başkan Albayrak Yusuf Şenel Ortaokulu Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesinde düzenlenen Yusuf Şenel Ortaokulu açılış törenine katıldı.

Törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; TMMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören açılış konuşmalarının ardından halk oyunları gösterisi ve kurdele kesimi ile son buldu.  Burada bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, açılan okulun Çerkezköy ve Tekirdağ'a hayırlı olmasını dilediğini belirtti.