TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği Dayanışma Gecesine Katıldı
26/09/2019 10:49:01
Başkan Kadir Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği Dayanışma Gecesine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Dayanışma Gecesi etkinliğine katılarak il genelinde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.  

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Turizm Otelcilik Uygulama Oteli'nde düzenlenen etkinliğe, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri; Dr. İlhami Özcan Aygun, Mustafa Yel, Enez Kaplan, Çiğdem Koncagül, Vali Yardımcısı Murat Eren, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, protokol üyeleri ve il genelinde görev yapan çok sayıda basın mensubu katıldı.

"Basın Mensuplarımızın Yanında Yer Almaya Devam Edeceğiz"

Etkinlikte katılımcılara hitaben bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Basın, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesini sağlamak, toplumsal konularla ilgili kamuoyu oluşturmak ve gerçekleri araştırmak gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir. Bu anlamda gazetecilik büyük özveri gerektiren zor bir meslektir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, halkın gözü kulağı olan basın mensuplarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kadir Albayrak ve diğer protokol üyelerinin katılımcılara hitaben yaptıkları konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği'ne katkısı olanlara plaket takdim edildi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.