Başkan Albayrak İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı
03/10/2019 15:11:55
Başkan Albayrak İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde yaşanabilecek afet ve acil durumlarına karşı alınması gereken tedbirler hakkında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yan sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanlığı Kurmay Başkanı P. Alb. Cavit Tütüncü, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve kurul üyeleri de yer aldı.

Vali Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleşen toplantıda, İl Afet ve Acil  Durum Koordinasyon Kurulunun görevleri, Tekirdağ'ın afet risk ve tehlikeleri, afet öncesi ve sonrasında yapılması gereken faaliyetler görüşüldü. Toplantı, İl Afad ve Acil Durum Müdürü Recep Erol tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından son buldu.