TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak İlçe Belediye Başkanları ile Bir Araya Geldi
08/10/2019 08:43:04
Başkan Kadir Albayrak İlçe Belediye Başkanları ile Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, stratejik plan toplantısında ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

Çorlu Tarihi Belediye Binasında gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe katıldı.

Toplantıda ilçelerde devam eden hizmet ve yatırımların son durumu ele alınırken, 2020-2024 yılları arasında hayata geçirilecek olan hizmet ve projeler değerlendirildi.

Güzel Tekirdağ'ımızı Daha Yaşanılabilir Bir Kent Haline Getireceğiz

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak, 11 ilçemizde de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İlçelerimizde yaptığımız hizmet ve yatırımlarımız ile alakalı sık sık ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. İlçe belediyelerimiz ile koordineli bir şekilde hareket ederek güzel Tekirdağ'ımızı daha yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.