Başkan Kadir Albayrak NKÜ Akademik Açılış Törenine Katıldı
08/10/2019 09:12:14
Başkan Kadir Albayrak NKÜ Akademik Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TBMM Başkanı Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop'un da katılımıyla düzenlenen Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Akademik Açılış Törenine katıldı.

NKÜ Rektörlük Binası Konferans Salonu'nda düzenlenen törene, Başkan Kadir Albayrak ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Namık Kemal Üniversitesi'nin tanıtım filmi ile başlayan törende, açılış konuşmasını Rektör Mümin Şahin yaparken, 2019 - 2020 Akademik Yılının ilk dersi TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop tarafından verildi.

Başkan Kadir Albayrak, 2019-2020 Akademik Yılının tüm akademisyen ve öğrenciler için hayırlı olmasını diledi.

Akademik Açılış Töreni, yapılan konuşmalar ve program kapsamında düzenlenen etkinliklerin ardından sona erdi.