Büyükşehir Belediyesi Kurumsal İnternet Sitesi Yeni Ara Yüzü 29 Ekim'de Yayında
14/10/2019 14:47:55
Büyükşehir Belediyesi Kurumsal İnternet Sitesi Yeni Ara Yüzü 29 Ekim'de Yayında

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, belediye hizmetlerinin daha etkin kullanılması ve vatandaşların bu hizmetlere kolaylıkla erişebilmeleri amacıyla kurumsal internet sayfasında yeniliklere gitti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin kurumsal internet sayfası, 29 Ekim'de vatandaşların hizmetine sunulacak.

Mobil Uyumlu Tasarım

Telefon, tablet ve tüm ekran boyutlarındaki mobil cihazlarda sağlıklı bir gösterim amaçlayan çalışma ile vatandaşların belediye çalışmaları ile ilgili daha kolay bilgi edinmesi sağlanacak. Yeni ara yüzde Whatsapp iletişim hattı ön plana çıkarılan detaylar arasında yer alıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sosyal medya platformlarına erişimi kolaylaştıran bu uygulama ile vatandaşlar belediye ile daha kolay iletişime geçerek taleplerini daha kolay iletebilecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi resmi internet sayfası yeni ara yüzü ile 29 Ekim 2019 tarihinde www.tekirdag.bel.tr adresinde hizmete girecektir.