Büyükşehir Belediyesinden Anaokulu Öğrencilerine Trafik Eğitimi
18/10/2019 16:05:37
Büyükşehir Belediyesinden Anaokulu Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, anaokulu öğrencilerine temel trafik eğitimi veriliyor.

Trafik Zabıta Ekipleri ile birlikte anaokulu öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Temel Trafik Eğitiminde, emniyet kemerinin kullanılmasının önemi, trafik ışıkları ve yaya geçitlerinden karşıdan karşıya geçişlerde dikkat edilmesi gerekenler gibi temel konularda minik öğrencilere bilgi verildi.

Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, çocuklara yönelik trafik eğitimlerine önem verdiklerini belirterek, "Ulaşım Dairesi olarak gelecek nesillere trafik bilincinin yerleştirilmesi için eğitim çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda ağaç yaş iken eğilir prensibi ile miniklerimize bu bilinci aşılamak için anaokulu öğrencilerimizi de eğitim kapsamına aldık. Trafik bilincini oluşturma ve aşılamaya yönelik eğitimlerimiz ve etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek." dedi.