TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Muhtarlar Günü Çelenk Sunma Törenine Katıldı
19/10/2019 15:37:53
Başkan Albayrak Muhtarlar Günü Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Süleymanpaşa ilçesindeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Sadık ve Süleymanpaşa'da görev yapan mahalle muhtarları katıldı.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, Dernek Başkanı Mahir Sadık'ın konuşması ve Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından son buldu.

"HİZMET YOLUNU MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜYEME DEVAM EDECEĞİZ"

Çelenk sunma töreni sonrasında konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, muhtarlık kurumunun demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu belirterek, "Tekirdağ'ın geleceğine yön veren proje ve yatırımlarımızı hazırlarken muhtarlarımızın görüş ve önerilerini de dikkate alıyoruz. "Sevdamız Tekirdağ" diyerek çıktığımız hizmet yolunda, katılımcı demokrasi anlayışımızın bir gereği olarak muhtarlarımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle demokrasimizde büyük önemi olan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten duygularımla kutluyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.