TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'tan Trakya Bölgesi'ndeki Belediye Başkanlarına Ziyaret
16/10/2019 19:54:51
Başkan Albayrak'tan Trakya Bölgesi'ndeki Belediye Başkanlarına Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) Yönetim Kurulu Başkanı ve Trakya'nın tek büyükşehir belediye başkanı olarak Trakya Bölgesi'ndeki belediye başkanlarını ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak, Kırklareli ve Edirne'ye gerçekleştirdiği ziyaretlerde Büyükkarıştıran Belde Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Ahmetbey Belde Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Evrensekiz Belde Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Geren, Büyükmandıra Belde Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, Karahalil Belediye Başkanı Aykut Yakut, Alpullu Belediye Başkanı Erhan Ceylan, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile bir araya geldi. Belediye başkanlarının makamlarında gerçekleşen ziyarette çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

"KENDİLERİNE MİSAFİRPERVERLİKLERİ NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan Kadir Albayrak gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada ilçe belediye başkanları ile son derece verimli görüşmeler gerçekleştirdiğini belirterek, "Trakya Bölgesi gerek tarımı gerekse de sanayisi ve kültürel değerleri ile son derece önemli bir bölge. Biz hem Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hem de TRAKYAKENT olarak ilimizde gerçekleştirdiğimiz yatırımların yanında bölgemizin de kalkınması adına çalışıyor, bu amaçla projelere üretiyoruz. Bugün Kırklareli ve Edirne ilçe belediye başkanlarımız ile de bu konuları görüştük. Kendilerine misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.