esysk spor kulübünden başkan albayrak'a ziyaret
18/10/2019 17:37:42
esysk spor kulübünden başkan albayrak'a ziyaret

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1.Liginde mücadele eden ve Malkara 14 Kasım Belediyespor ile 19 Ekim Cumartesi günü Saat:13:00'te Süleymanpaşa Atatürk Spor Salonunda yapacağı maç için Tekirdağ'a gelen  Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK Sporcuları antrenörleri  İsmail Bayraktar ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret ettiler.

Başkan Albayrak ile sohbet ederek Tekirdağ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili kısa bilgiler alan sporcular Tekirdağ'daki güzel misafirperverlik için Başkan Albayrak'a teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da  her iki takıma da oynayacakları maçta başarılar diledi. Albayrak  "İyi oynayan kazansın" dedi.