TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
29/10/2019 13:30:25
Tekirdağ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen tebrigat töreni ve Orduevi önünde gerçekleştirilen Bayram töreni ile coşku içinde başladı.

Tekirdağ Valiliğinde düzenlenen tebrigat töreninde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tebrikleri kabul etti. Tebrigat töreninde Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Garnizon Komutanı Tank Kurb. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve il protokolü yer aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tebrigat törenin ardından Süleymanpaşa ilçesindeki Orduevi önünde devam etti. Buradaki törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tank Kurb. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanapaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İl protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Bayram Töreni'nde Vali Aziz Yıldırım Cumhuriyet vurgulu konuşma gerçekleştirdi.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları konuşmaların ardından askeri geçit töreni, öğrenciler tarafından Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet temalı şiirlerin okunması ve halk oyunları gösteri ile coşkulu bir şekilde devam etti. Törende ayrıca Cumhuriyet'i anlattıkları şiirler ile yarışmada dereceye girilen öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.