Başkan Albayrak 100. Yıl Gençlik Parkı'nın Açılış Törenine Katıldı
29/10/2019 17:41:56
Başkan Albayrak 100. Yıl Gençlik Parkı'nın Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen 100. Yıl Gençlik Parkı'nın açılış törenine katıldı.

Ergene'nin Marmaracık Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra;  Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Törende konuşma yapan Başkan Albayrak, tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladığını belirterek, "Biz fikri hür, vicdani hür nesiller olarak Cumhuriyet'i korumaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile bir kez daha Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet ve özlemle anıyorum. Bugün burada açılışını yaptığımız 100. Yıl Gençlik Parkı'nın Ergeneli hemşerilerime hayırlı olmasını diliyor, parkın yapımında emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" dedi.

Ergene ilçesi 100. Yıl Gençlik Parkı'nın açılış töreni yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile son buldu.