1 Kasım Çorlu, Saray ve Ergene'nin Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun
01/11/2019 07:11:45
1 Kasım Çorlu, Saray ve Ergene'nin Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 1 Kasım Çorlu, Saray ve Ergene ilçelerinin Kurtuluş Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

1 Kasım güzel ilçelerimiz Çorlu, Saray ve Ergene'nin Kurtuluş Bayramı'nı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, yurdumuzu elimizden almak isteyen düşmanlara karşı birleşen milletimiz, Kurtuluş Savaşında şanlı bir destan yazmıştır. Savaş meydanlarında kazanılan büyük zaferler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması ile taçlandırılmıştır.

Tarih bilinci ve bağımsızlık ruhu ile Cumhuriyet'imizi yaşatmaya ve Ata'mızın çizdiği çağdaşlaşma yolunda yürümeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Kasım Çorlu, Saray ve Ergene'nin Kurtuluş Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı