Başkan Albayrak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yürüyüşüne Katıldı
29/10/2019 20:33:27
Başkan Albayrak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yürüyüşüne Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen yürüyüşe katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yürüyüşünde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Albayrak yürüyüşün ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otopark ve Meydanı'nda düzenlenen programa katıldı. Burada konuşma gerçekleştiren Başkan Albayrak, tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladığını belirterek, "Bu vesile ile Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve özlemle anıyorum." dedi.