TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tekirdağ'da Coşku İçinde Kutlandı
29/10/2019 22:34:04
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tekirdağ'da Coşku İçinde Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu ilçesinde düzenlenen fener alayı ve Ziynet Sali konseri ile coşku içinde kutlandı.

Çorlu Şehitliği yanında başlayan fener alayına Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FENER ALAYI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Atatürk posterleri, Türk Bayrakları ve meşalelerle renkli görüntülerin oluştuğu fener alayında vatandaşlar, Cumhuriyet'e ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan bağlılıklarını haykırdılar. Fener alayı, Çorlu Şehitliği yanından Çorlu Belediyesi önüne dek sürdü.

ÇORLU'DA ZİYNET SALİ COŞKUSU YAŞANDI

Cumhuriyet Bayramı coşkusu fener alayının ardından Çorlu Belediye önündeki Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen Ziynet Sali konseri ile devam etti. Ünlü şarkıcı Ziynet Sali yaklaşık 2 saat sahnede kalarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Vatandaşlar da Sali'nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. 

Konser sonunda Ziynet Sali'ye çiçek takdim eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, böylesi önemli bir günde Sali'yi Tekirdağ'da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Ziynet Sali de Başkan Albayrak'a nazik sözleri nedeniyle teşekkür ederek, Tekirdağ'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.