Başkan Kadir Albayrak Saray İlçesindeki Yol Çalışmalarını İnceledi
07/11/2019 15:02:59
Başkan Kadir Albayrak Saray İlçesindeki Yol Çalışmalarını İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlanan yol çalışmalarını yerinde incelendi.

Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapım çalışmaları devam eden Saray Devlet Hastanesi yolu ile yapımı tamamlanan Orkide Sokak ve Mezarlık Caddesinde incelemelerde bulunarak yol yapım çalışmalarında görevli teknik personelden son durum hakkında bilgi aldı.

İl genelinde ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Kadir Albayrak, yol yapım çalışmalarında büyük mesafe kat ettiklerini ve çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edeceğini söyledi.