TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı
09/11/2019 21:44:38
Başkan Kadir Albayrak'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Başkan Albayrak anma mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygıyla Anıyoruz

Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde özlem, rahmet ve saygıyla anıyorum.

Yurdumuzun kurtarıcısı ve Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, eşsiz dehası ile tarihe yön vermiş büyük bir liderdir.

İstiklal mücadelemize önderlik eden ve güzel yurdumuzu bizlere armağan eden Atatürk, milletimizi en ideal yönetim şekli olan Cumhuriyet idaresine kavuşturmuş ve ülkemize çağ atlatan devrimlere imza atmıştır. Atatürk'ün liderliğinde görülmemiş bir hızla gelişen ve ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti, dünya üzerinde saygın devletler arasındaki yerini almıştır.

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" diyen Atatürk, eserleriyle, ilke ve devrimleriyle kalplerimizde yaşamaktadır.

Bizler Cumhuriyet nesilleri olarak Ata'mızın çizdiği yolda yürümeye, ilke ve inkılaplarını yeni nesillere anlatmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.