TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi'nin Wifi Hizmeti Artık Daha Hızlı
08/11/2019 11:45:16
Büyükşehir Belediyesi'nin Wifi Hizmeti Artık Daha Hızlı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen "Büyükşehir Wifi" hizmeti kapsamında kullanıcı başına 2 mbit olan internet hızı 4 Mbit'e çıkarılarak 2 katına yükseltildi.

2018 yılından bu yana vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti verilen Süleymanpaşa Sahil ve Bedesten Meydanı ile Çorlu ilçesi Cumhuriyet Parkı ve Gölbaşı Gençlik Parklarında kullanıcı başına 2 Mbit olan internet hızı 4 Mbit'e çıkartılarak 2 katına yükseltildi. 450 bin metre kare kapsama alanına sahip olan wifi hizmeti Trakya Bölgesi'nin en büyüğü olma özelliği taşıyor.

Vatandaşlar kapsama alanları içerisinde BÜYÜKŞEHİR-WİFİ isimli kablosuz ağa bağlanarak açılan portal ekranına sadece telefon numarası bilgilerini girerek cep telefonlarına gelen şifre ile sisteme kaydolabilecek. Bu işlemin ardından da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecek.

WİFİ HİZMET AĞI BÜYÜYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen "Büyükşehir Wifi" hizmeti kapsamında Süleymanpaşa ilçesi Merdivenli Park ve Yeni Kent Meydanı ile Çerkezköy ilçesindeki Kent Park'ta alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında bu alanlarda da vatandaşlara ücretsiz wifi hizmeti sunulacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.